Pion Blomsterateljé

Gamla Strängnäsvägen 335 (bakom Turinge Ost & Vin)

I min ateljé i Turinge utanför Nykvarn tar jag emot mina brudpar som bokat konsultation inför bröllop. Det är också här ni hämtar upp era bröllopsblommor om ni bokat blommor via min a la carte-service eller om du bokat en fredagsbukett.
I ateljén har jag även en liten butik med ett handplockat sortiment av lyxiga doftljus, ekologisk hudvård och fina detaljer till hem och trädgård. Jag har begränsade öppettider men kan även öppna upp ateljén för dig enligt överenskommelse. Skicka ett mejl till [email protected] om du önskar besöka ateljén utöver ordinarie öppettider.
Om skylten står utanför dörren så är du välkommen in, jag är ofta i ateljén och jobbar under veckorna så har du vägarna förbi kan du alltid chansa och se om jag håller öppet. Varmt välkommen!

Pop up-butik hos Turinge ost & vin

Jag har även en liten butik hos mina grannar Turinge ost & vin där du hittar en del av mitt sortiment. Butiken har samma öppettider som saluhallen och de hittar du här


Öppettider i ateljén

Fredagar 11-16

Övrig tid enligt överenskommelse. Kontakta mig på [email protected] om du vill besöka ateljén utöver ordinarie öppettider.