Florist Josephine Stenberg Norrman

Redan som liten visste jag att jag ville jobba med blommor.  Som 14-åring fick jag mitt första sommarjobb i den  lokala blomsterbutiken men det dröjde till 2008 innan jag formellt utbildade mig till florist.

2014 uppfyllde jag en av mina största drömmar då jag öppnade butiken Pion Blomsterateljé i Nykvarn. Den resan har varit otroligt lärorik, utmanande och helt fantastisk! 2019 bestämde jag mig för att stänga butiken och fokusera helhjärtat på det jag brinner för mest - bröllop. Idag utgår jag från min ateljé i Turinge, utanför Nykvarn, här skapar jag buketter och arrangemang inspirerade av naturen och de skiftande säsongerna.  Jag kombinerar exklusiva, väl utvalda snittblommor från världens bästa odlare med sånt jag odlat själv eller hittar i naturen, jag samarbetar även med småskaliga lokala blomsterodlare under säsong.  Jag har ett stort intresse för miljö och hållbarhet och min ambition är att skapa något unikt och personligt för mina kunder som förgyller deras speciella dag och ger minnen för livet.

Frilansuppdrag

Jag är tillgänglig för frilansuppdrag i hela Sverige. Är du florist och behöver förstärkning vid ett stort evenemang eller kanske fotograf och behöver hjälp med blommor och styling? Tveka inte att höra av dig! Jag älskar att samarbeta med andra kreatörer. Mejla mig på [email protected] och berätta mer!

Om företaget

Pion Blomsterateljé i Nykvarn AB

Org.nr. 556970-6350

Kontakt: [email protected]

Besöksadress ateljén: Gamla Strängnäsvägen 335, 155 91, Nykvarn

Fakturaadress: Björnnäs 2, 155 91 Nykvarn