Pion Blomsterateljé

Gamla Strängnäsvägen 335 (bakom Turinge ost & vin)

I min ateljé i natursköna Turinge utanför Nykvarn tar jag emot mina brudpar som bokat konsultation inför bröllop. Det är också här du hämtar upp dina blommor som du förbeställt.
I ateljén har jag även en liten butik med ett noga utvalt sortiment av lyxiga doftljus, ekologisk hudvård och fina detaljer till hem och trädgård. Jag har begränsade öppettider men kan öppna upp ateljén för dig enligt överenskommelse. Skicka ett mejl till [email protected] om du önskar besöka ateljén utöver ordinarie öppettider så hittar vi en tid som passar.

En del av mitt sortiment hittar du även i min pop up-butik hos mina härliga grannar på Turinge ost & vin. Butiken har samma öppettider som saluhallen, de hittar du här. Om du är i krokarna kan jag varmt rekommendera ett besök i saluhallen eller varför inte passa på att äta middag i restaurangen som erbjuder fantastisk mat, goda viner och förstklassig service.


Jag som äger och driver Pion Blomsterateljé heter Josephine. Jag utbildade mig till florist 2008 men började jobba i blomsterbutik redan som 14-åring, det är över 20 år sen inser jag nu vilket känns smått otroligt. Förutom att jag älskar blommor så har jag ett stort intresse för inredning, fotografering och trädgård. Jag är även utbildad inom ekologisk odling och odlar under säsong mina egna snittblommor enligt ekologiska principer.

Miljö och hållbarhet ligger mig varmt om hjärtat och det är något jag har med mig  både i mitt jobb och mitt privatliv.

Jag är tillgänglig för frilansuppdrag i hela Sverige. Är du florist och behöver förstärkning vid ett stort evenemang eller kanske fotograf och behöver hjälp med blommor och styling? Tveka inte att höra av dig! Jag älskar att samarbeta med andra kreatörer. Mejla mig på [email protected] och berätta mer!


Öppettider i ateljén

Fredagar 11-16

Fredag 8/4 Stängt

Sista helgen i månaden, lördag + söndag 11-14

Lördag 29/1 & söndag 30/1 Stängt

Övrig tid enligt överenskommelse. Kontakta mig på [email protected] om du vill besöka ateljén utöver ordinarie öppettider.