Pion Blomsterateljé

Gamla Strängnäsvägen 335 (bakom Glassvillan)

I min ateljé i natursköna Turinge, utanför Nykvarn, skapar jag buketter och arrangemang till bröllop och andra event.
I ateljén har jag även en liten butik med ett noga utvalt sortiment av lyxiga doftljus, handplockade vintageprylar, ekologisk hudvård och fina detaljer till hem och trädgård. Under säsong erbjuder jag även närodlade och miljövänliga blommor som jag odlar själv eller hämtar från odlare i mitt närområde.

Jag som äger och driver Pion Blomsterateljé heter Josephine. Jag utbildade mig till florist 2008 men började jobba i blomsterbutik redan som 14-åring, det är över 20 år sen inser jag nu vilket känns smått otroligt. Förutom att jag älskar blommor så har jag ett stort intresse för inredning, fotografering och trädgård. Jag är även utbildad inom ekologisk odling och odlar under säsong mina egna snittblommor enligt ekologiska och veganska principer.

Miljö och hållbarhet ligger mig varmt om hjärtat och jag försöker att leva så hållbart det går både privat men också på jobbet. Jag tar bara in produkter från företag som delar mina värderingar, 

Jag är tillgänglig för frilansuppdrag i hela Sverige. Är du florist och behöver förstärkning vid ett stort evenemang eller kanske fotograf och behöver hjälp med blommor och styling? Tveka inte att höra av dig! Jag älskar att samarbeta med andra kreatörer. Mejla mig på [email protected] och berätta mer!


Öppettider i ateljén

Onsdag & torsdag 12-18, Fredag 11-18, Lördag 11-14.

Övrig tid enligt överenskommelse. Kontakta mig på [email protected] om du vill besöka ateljén utöver ordinarie öppettider. Se avvikande öppettider här.