Fredagsbuketten

Säsongens vackraste snittblommor samlade i en bukett

Varje fredag har du chans på en härlig helgbukett till ett superbra pris! Jag väljer personligen ut veckans vackraste och mest prisvärda snittblommor hos min leverantör och binder ljuvliga signaturbuketter av dem. Buketterna finns i tre storlekar, mini kostar 250 kr, mellan kostar 350 kr och lyx kostar 500 kr. Färger och blomsorter varierar beroende på säsong och tillgång.

Du kan välja att hämta upp din bukett i min ateljé på Gamla Strängnäsvägen 335 i Turinge, hos Closet & House (Nykvarnsmäklarna) i Nykvarns centrum eller få den levererad till dörren. Väljer du att själv hämta din bukett så finns den tillgänglig fram till 17 i ateljén eller till 18 hos Closet & House, om du väljer utkörning så tillkommer ordinarie budavgift (se lista över budavgifter i villkoren). Vi kör ut blommor i Nykvarn, Enhörna, Södertälje, Järna och Mariefred.

Skynda dig att boka veckans fredagsbukett, antalet är begränsat och det är först till kvarn som gäller. Senast torsdag kl 17 behöver jag ha din bokning. Betalning sker via swish, info finns i bekräftelsemejlet. Notera att bekräftelsemejlet är ditt kvitto på att din bukett är bokad, får du inget mejl inom en timme efter bokning, kolla i skräpposten eller hör av dig till info@pionblomsteratelje.se.

Läs våra villkor innan du bokar en fredagsbukett!


Storlekar

Liten - 250 kr

Min minsta bukett som är lagom i en liten vas eller uppdelad i flera minivaser. 

Mellan - 350 kr

En mellanbukett som är lagom på ett mindre matbord eller soffbord.

Lyx - 500 kr

En lyxigare bukett som passar bra som center piece på ett större matbord eller kanske en köksö.

Hur du bokar

Steg 1

Välj vilken storlek på bukett du vill ha.

Steg 2

Välj var du vill hämta eller få buketten levererad.

Steg 3

Skicka din beställning till info@pionblomsteratelje.se

Portfolio

Här kan du se några av de tidigare fredagsbuketterna.